Loading...

Om oss

Anvikstranda camping ligger på Anvik, ved vakre Naverfjorden, 12 km fra Larvik og 6 km fra Stavern. Vi har plass til ca 300 campingenheter, og har mange faste gjester.  Midt på plassen ligger resepsjonen, der betjeningen tar imot nye gjester. Vi hjelper deg gjerne å finne turistinformasjon om Vestfold og Telemark.

Campingplassen har et stort sanitæranlegg med sentral plassering. I samme bygningen finner du også kjøkken og vaskerom, samt toalett for bevegelseshemmede.

Ned mot sjøen har vi anlagt en liten park med bekk, broer og plener. Her kan alle som vil nyte en spasertur, eller ha piknik på gresset.

Kiosk og kolonial - AnvikstrandaI samme bygning som resepsjonen finner du en liten dagligvarehandel. Her får du ferske bakervarer hver dag, og det du trenger for å kjøle deg ned en varm sommerdag. Utenfor butikken er det lekeplass for barna, med husker, sklier, sandkasse osv. Vi har et eget område for sport ved Donavall camping. Her er det tilrettelagt for fotball og beachvolleyball, og det er god plass til andre aktiviteter.

Det beste på Anvik er den flotte og varierte kystnaturen. Den innbyr til aktiviteter som fisking, bading, turgåing, snorkling og mye annet. Det er ikke vanskelig å finne et svaberg for seg selv langs den flotte Brunlaneskysten. I Naverfjorden ligger også sandstrendene som perler på ei snor langs fjorden.

Vi vil gjerne at våre gjester skal ha det bra hos oss. Vi er en familiecamping som setter ro og orden høyt, og stenger derfor campingplassen for innkjøring mellom kl 23.00-07.00 hver dag (kl 24.00-07.00 på lørdager). Vi har egen nattevakt som sørger for ro på nattestid.

I gangavstand fra campingplassen finner du gatekjøkken, kafè med uteservering, flere kiosker og butikker, gårdshandel, minigolf, putballbane, treningssenter, grønnsaksutsalg mm.

Vi ønsker alle nye og eksisterende gjester velkommen!
Kontakt oss her.

Her finner du oss – Anvikstranda Camping:

Anvikstranda-google-map